Cine ne (în)cântă de Revelion

?????????????
?????????????

Mandinga, Narcotic Sound sau Botgros sunt câțiva dintre artiștii și formațiile așteptate la Roman de Revelion.

Astăzi, primarul Laurențiu Leoreanu a anunțat că echipa de la nivelul Primăriei Roman se află în negocieri “avansate” pentru a aduce la Roman, în noaptea dintre ani, câteva nume sonore de pe piața muzicii. “Negociem cu Mandinga, Narcotic Sound, iar pentru partea de muzică populară am purtat discuții cu Căpraru Viorica, solista Ansamblului condus de Botgros, de la Chișinău. Să aducem la Roman marele dirijor e oare șmecherie pentru oraș”, a declarat primarul Laurentiu Leoreanu.

Romașcanilor li se va oferi și un foc de artificii, dar și șampanie și gustări. Edilul și-a anunțat prezența la sărbătoarea de trecere între ani în centrul municipiului, taxându-i pe ceilalți edili care sărbătoresc Revelionul în alte părți decât comunitatea pe care o reprezintă.

Anul trecut, la Roman, capul de afiș pentru concertul de Revelion a fost reprezentat de formația Vița de Vie. Mandinga a mai venit la Roman, tot de Revelion, în noaptea dintre 2009 spre 2010.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !