Poza zilei

Alarmă falsă: Un romașcan a amenințat cu bomba

Un romașcan a pus autoritățile din județ pe jar după ce a sunat la 112 și a anunțat că a fost amplasată o bombă în Piatra Neamț. Acesta nu este prima alarmă falsă de acest gen din județ. În decembrie anul trecut, un nemțean a sunat la 112 și a anuntat că în Biserica Reformată din Timisoara a fost amplasată o bombă. Tot anul trecut, un necunoscut a speriat familia senatorului Ioan Chelaru, după ce a spus că o bombă a fost amplasată la casa acestuia din Roman.  

Florin I, de 44 de ani, din Roman, a sunat, pe 2 februarie, la ora 20.41, la Serviciul Național Unic Apeluri de Urgențe 112, unde a declarat că există o „bombă în Piatra Neamț”. În urma cercetărilor efectuate,  polițiștii l-au identificat pe bărbat, gluma costându-l pe acesta doar 100 lei. 

Pe 11 decembrie 2010, un bărbat din Neamț a sunat la 112 si a anuntat că în Biserica Reformată din Timisoara a fost amplasată o bombă. Se pare că bărbatul sunase de la o cabină telefonică din Neamt. Persoanele care se aflau în lăcasul de cult au fost evacuate de jandarmi si politiști, însă specialiștii nu au găsit niciun obiect suspect.

Cu doar câteva luni înainte, pe 6 aprilie 2010, casa și familia senatorului romașcan Ioan Chelaru au fost amenințate cu bomba. Din fericire, și această amenințare s-a dovedit a fi falsă. În acel moment, senatorul se afla într-o vizită oficială în Vietnam. Autoritățile nu au făcut niciodată public numele celui care a dorit să-l sperie pe parlamentar, deși zvonacii spun că senatorul romașcan a aflat despre cine este vorba. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !