Trei accidente, cu trei morți: Secuieni, Pângărați și Urecheni

Într-o singură zi, în mai puțin de trei ore, trei oameni și-au pierdut viața în accidente rutiere petrecute pe raza județului Neamț. Un bărbat din Secuieni a murit după ce s-a împiedicat și a picat pe carosabil. Un alt bărbat din comuna Girov mergea neregulamentar pe partea carosabilă când a fost lovit mortal de o mașină. Pe cele două victime le cheamă Gheorghe. Ultima victimă este un copil, care a traversat strada prin loc nepermis.  

Ieri, 7 februarie, în jurul orei 15.30, pe drumul județean de pe raza comunei Urecheni, a avut loc un accident rutier în urma căruia un copil de numai 5 ani a murit. Polițiștii au stabilit că Mircea H, de 45 ani, din Tg. Neamț, conducea un autoturism pe un drum din comună, când l-a surprins și accidentat mortal pe minorul V.A.L., de 5 ani, care s-a angajat în traversarea drumului  prin loc nepermis și fără să se asigure.  

Trei ore mai târziu, pe DN  15, în afara localității Stejaru (comuna Pângărați) a avut loc un alt accident mortal. Gabriela L., de 32 ani, din comuna Girov, conducea un autoturism în afara localității Stejaru. Polițiștii au stabilit că Gabriela l-a lovit mortal pe Gheorghe H., de 55 ani, din comuna Pângărați, care se deplasa în mod neregulamentar pe partea carosabilă. 

Cinci minute mai târziu, în localitatea Secuieni, un alt bărbat a fost accidentat mortal. Coincidență sau nu, victima se numește Gheorghe H, la fel ca bărbatul ucis în Pângărați. Gheorghe H, de 35 de ani, din comuna Secuieni, mergea pe partea carosabilă, s-a împiedicat și a căzut pe carosabil, moment în care a fost surprins  și accidentat mortal de un autoturism care a părăsit locul faptei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe șofer ca fiind Vasile D., de 78 ani, din comuna Secuieni. Împotriva acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru  24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !