HCM Roman a învins la Craiova

echipa hcm romanDuminică, 7 februarie, echipa de handbal feminin HCM Roman a învins, în deplasare, SCM Craiova, scor 17-22 (8-13), într-o partidă contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naţionale. Conducerea clubului a felicitat echipa.

“A fost o partidă reușită, dominată de la început până la final de HCM Roman. Îi felicit pe toți – fetele și echipa tehnică – pentru că s-au dedicat partidei. Am obținut o victorie frumoasă. Am reușit să elininăm o contracandidată în ceea ce înseamnă atingerea obiectivului, dar trebuie să ne pregătim pentru următoarele dueluri. Sâmbătă, ne vom întâlni cu o altă contracandidată – Plloiești, de unde trebuie să ne luăm revanșa. Dacă fetele se vor implica de aceeași manieră, vom obține o nouă victorie frumoasă”, a declarat Lucian Micu, președintele clubului de handbal HCM Roman.

Etapa viitoare, sâmbătă, 13 februarie, HCM Roman va evolua pe teren propriu, împotriva CSM Ploieşti, ocupanta locului 6 în clasament.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !