O nouă metodă de înșelăciune: combustibilul ieftin sau apelul suprataxat

telefon furatPolițiștii nemțeni atrag atenția asupra noilor metode folosite de infractori, în vederea obținerii ilegale a unui folos material.

Conform polițiștilor, persoane necunoscute apelează victimele de pe un număr de mobil, și încearcă să le convingă să cumpere combustibil la preț redus, existând posibilitatea să primească, în schimbul banilor oferiti, orice altceva decât oferta propriu-zisă.

Polițiștii recomandă în astfel de cazuri să nu dați curs solicitărilor și să anunțați în cel mai scurt timp Poliția pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a autorilor.

O nouă metodă de înşelătorie întâlnită în alte județe ale țării este cea în care posesorii de telefoane mobile sunt apelaţi de pe un număr de telefon cu prefixul unor țări ca Rusia, Ucraina, însă înainte să poată răspunde, apelul se încheie. Cei care sună înapoi se pot trezi cu facturi imense, pentru că, se pare, numărul este unul cu suprataxă. Și în astfel de cazuri , recomandarea Poliției este aceea de a nu reveni cu apeluri pe numerele de telefon pe care nu le recunoașteți !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !