Emilia Arcan a ales să fie consilier personal al președintelui Arsene

emilia arcanFostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Neamț – Emilia Arcan – a preferat să renunțe la funcția de consilier județean în favoarea funcției de consilier personal al președintelui CJ Ionel Arsene.

Emilia Arcan a predat, în aceste zile, ștafeta de la Consiliul Județean către noul președinte, iar de joi, 7 iulie, a decis să renunțe la calitatea de consilier județean pentru cea de consilier personal: “Președintele Consiliului Județean are dreptul la patru consilieri personali, iar eu am ales să fiu consilier personal cu atribuții pe tot ceea ce înseamnă managementul instituțional. Expertiza profesională acumulată în cei trei ani și jumătate în care am ocupat funcția de vicepreședinte și ultimele luni cât am fost președinte al Consiliului Județean mă recomandă pentru ocuparea funcție de consilier personal”, a precizat noul consilier personal al președintelui Ionel Arsene.

Emilia Arcan a declarat că, la alegerile parlamentare din toamnă, vrea să se regăsească pe lista PSD pentru o funcție în Senatul României.

Foto: Mesagerul de Neamt

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !