Prima zi de plen, primul furt pentru deputatul nostru, Adrian Rădulescu (VIDEO)

Proaspătul deputat PDL – Adrian Rădulescu (Colegiul 6 Neamț) –  se integrează perfect în grila și cerințele Puterii. Dacă Roberta Anastase a numărat „greșit” voturile, Adrian Rădulescu, în prima zi de lucru, a votat „la două mâini”. Ba, mai mult, acesta a fost și dat afară din plenul ședinței, deoarece stătea de vorbă cu jurnaliștii. 

Jurnaliștii de la Realitatea au stat de vorbă cu deputatul nemțean chiar în prima zi de lucru. Discuția nu a fost pe placul lui Ioan Oltean, care i-a cerut lui Rădulescu să părăsească sala, deoarece, conform regulamentului, nu are voie să acorde interviuri presei în plen. Dacă Adrian Rădulescu a respectat regulamentul și a discutat cu jurnaliștii pe hol, nu a fost la fel de corect când a venit vorba de vot. Aşa cum a văzut la unii colegi, Rădulescu a votat la două mâini. În imagini, deputatul nemțean dă mâna cu un alt parlamentar din județ – Marius Rogin – după care își exprimă votul său și, imediat, votul pentru colegul „de bancă”.

Pe de altă parte,, jurnaliștii de la Realitatea menționează faptul că Florin Tătaru, depuatul USL ales in Maramureș, nici nu a fost de găsit în prima zi de muncă la Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !