Tinerii împotriva corupției, la Penitenciarul Bacău

Vineri, 9 septembrie, între orele 10.30-12.30, la sediul Penitenciarului Bacău, se va desfăşura o dezbatere cu tema ,, Tinerii împotriva corupţiei’’. Această acţiune este parte integrantă a proiectului Şcoala de vară ,,Tinerii împotriva corupţiei’’, proiect care este finanţat  de către Departamentul de Stat al S.U.A., prin ambasada S.U.A. la Bucureşti. 

Proiectul antrenează elevi şi profesori din cele opt Centre Regionale şi Resurse pentru Educaţie Civică, care funcţionează în cadrul Asociaţiei de Educaţie civică din România. Grupul, format din 43 de elevi şi 8 cadre didactice, se vor întâlni cu două persoane private de libertate femei şi vor discuta despre ,, Limita fragilă dintre legalitate şi infracţionalitate. Consecinţele vieţii în detenţie şi perspectiva oferită de acestea asupra fenomenului corupţiei’’.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !