Ediția a VI-a a Turneului Roman Vodă Mușat la handbal

Ediția din acest an a Turneului de handbal Roman Vodă Mușat, a șasea la număr, va avea loc în luna iulie și nu în august așa cum s-a obișnuit. Decizia a fost luată de conducerea echipei HCM Roman pentru ca această competiție să ofere o imagine cât mai clară asupra potențialului fiecărei jucătoare în parte. „Turneul va avea loc în perioada 17-18 iulie. Sperăm ca, la fel ca la fiecare ediție, să putem aduce la Roman echipe din alte țări și suntem în tratative. Vrem să vedem care este nivelul de pregătire al echipei. Dacă am fi făcut turneul la finalul lunii august, atunci nu am mai fi avut timp pentru eventuale schimbări sau pregătiri specifice, mai ales că noul campionat debutează pe 1 septembrie”, a declarat Laurențiu Leoreanu, președintele onorific al clubului de handbal.

 

Anul trecut, la Roman au fost prezente echipe din Turcia (Muratpașa Belediyesi SK Antalya), Macedonia (Metalurg Skopje) și Ucraina (Kherson Dnipryanka), cupa fiind câștigată de HCM Roman.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !