Blestemul societății Goscom

Societatea AcvaServ – societate a Consiliului Local Roman – nu are un viitor strălucit. De fapt, nu are niciun viitor, fiind sortită închiderii.

Primarul Laurențiu Leoreanu a anunțat că, cel mai probabil, aceasta va mai funcționa cu doar 3-4 angajați maxim, aceștia urmând să se ocupe de recuperarea datoriilor antice de la întreținere. „Cel mai important este ca noi să putem salva terenul care este pus gaj și pentru care societatea mai are de achitat două miliarde de lei vechi la bancă. Probabil că vom lua activitatea care mai poate produce ceva și vom înființa altă societate a Consiliului Local care să preia această parte. Restul societății va rămâne cu 3-4 angajați care să se ocupe de recuperarea datoriilor din urmă, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu. Singura activitate care poate aduce profit este cea legată de mentenanța rețelei de canalizare.

AcvaServ este o societate desprinsă din fostul Goscom, alături de Termloc. Aceasta din urmă a preluat agentul termic, iar AcavServ a prelua singura activitate care este profitabilă veșnic – apa și canalizarea. Termloc a dat faliment, Romanul fiind debranșat de la rețeaua de încălzire centralizată, iar recuperarea datoriilor făcându-se într-un ritm foarte mic. Odată cu preluarea de către ApaServ a serviciului de apă-canal, nu a durat mult și AcvaServ începe să simtă soarta surorii sale, Termloc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !