Premii din partea Bibliotecii George Radu Melidon

biblioteca refacutaVineri, cu ajutorul sponsorilor, Biblioteca municipală George Radu Melidon i-a răsplătit pe cei mai fideli elevi, cei care, pe parcusrul vacanței, au citit cele mai multe cărți. Astfel, zece copii au primit rechizite pentru începutul de an școlar.

Copiii iubitori ai cărților care au fost răsplătiți pentru interesul lor sunt: Eduard Adrian Sava, clasa a VI-a Școala Roman Mușat, de la aceeași unitate școlară primind premii și Bogdan Alexa (clasa a VI-a) și Andrei Ciurdea (clasa a II-a); Cosmin Ciurdea, din clasa a IV-a Școala Sergiu Celibidache, Ioana Podaru (clasa a V-a), Maria Podaru (clasa a III-a) și Mihai Podaru (clasa a VI-a) – de la Școala Calistrat Hogaș, Nicoleta Chichiriță (clasa a V-a) de la Școala Mihai Eminescu și Diana Ursu și Andreea Ursu, ambele clasa I la Școala Calistrat Hogaș.

„Doamna Daniela Vasilica, bibliotecar la Secția de împrumut carte pentru copii a identificat 10 utilizatori dintre copiii care au citit cel mai mult în vacanță, acesta fiind de altfel și criteriul de selecție: să fi citit cât mai multe cărți în vacanța de vară. Ei vor primi din partea sponsorului nostru, domnul George Biciușcă, rechizite pentru noul an școlar. Consider că cele mai importante investiții sunt cele făcute în copii, de aceea încercăm, alături de școală și de familie, să-i determinăm pe copii să citească.  Îndemnaţi-vă copiii să citească! Aduceţi copiii în preajma cărţilor! Fiţi un exemplu pentru copiii dumneavoastră, citiţi împreună! Le doresc căştigătorilor de anul acesta să fie sănătoși și silitori, să-și asculte părinții și profesorii și să citească la fel de mult și de acum înainte. Îi mulțumesc sponsorului pentru generoasa donație și îl asigur de toată prețuirea și considerația mea”, a declarat Cristina Panaite, directorul Bibliotecii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !