Controale pe linia câinilor, cu sau fără stăpân

mizerie cainePoliția locală va intensifica în perioada următoare controalele pe linia câinilor cu și fără stăpân. Dacă pentru câinii comunitari, împreună cu cei de la Locato se vor strânge patrupedele și duse la adăpostul municipiului, pentru câinii cu stăpâni, autoritățile vor ca proprietarii să respecte legislația în vigoare.

Conform planului de acțiune, controale se vor face și la proprietarii care locuiesc la case și au obligația să țină câinii în in curți.Polițiști locali vor verifica și modul în care proprietarii de câini care locuiesc în blocuri respectă drepturile celorlalți colocatari, în sensul ca patrupedele să nu distrugă spațiile comune.

De asemenea, conform regulamentului local de gospodărire, proprietarii de câini au obligația să strângă mizeria lăsată, iar pentru câinii agresivi este obligatorie deținerea lesei și a botniței

Controalele pe această linie se vor efectua zilnic, până pe 20 decembrie. Cetățenii care nu respectă legea vor fi avertizați de polițiștii locali, iar cei care continuă să se abată de la reglementări riscă ameni cuprinse între 100 și 300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !