Posibile rămășițe umane găsite în Anton Pann (VIDEO)

moarte suspectaImagini de coșmar, cu posibile rămășițe umane, s-au derulat în Roman marți, 8 decembrie. Polițiștii romașcani au fost sesizați de locuitorii din cartierul Anton Pann că, în spatele unor garaje, au fost găsite părți din ceea ce ar putea fi un trup uman. Rămășițele au fost ridicate de anchetatori pentru a se stabili dacă ele sunt sau nu de natură umană.

Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului pentru a vedea dacă resturile găsite sunt de natură umană şi cum au ajuns ele acolo, iar dacă suspiciunile se vor confirma se va întocmi un dosar penal pentru moarte suspectă.

Martorii spun că ar fi vorba de un cadavru al unui bărbat, tăiat de la jumătate, fiind vorba de partea superioară a trupului. Toate acestea vin după crima oribilă descoperită în toamnă, cu profesoara bănuită că și-a tranșat soțul, i-a pus rămășițele în saci și i-a transportat până la târgu frumos. Nici până la această oră organele interne ale bărbatului nu au fost găsite de anchetatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !