Căminul de la Liceul 1, lăsat la mila naturii

Construit pe vremea Guvernului Tăriceanu, prin acel program al campusurilor sportive școlare, căminul din curtea fostului Liceu 1 este lăsat de izbeliște. Clădirea, cu o suprafață de aproape 800 de metri pătrați, a fost renovată în totalitate, iar de-a lungul anilor s-a vorbit de transformarea ei în hotel, închirierea către diferiți investitori sau către cei care așteaptă o locuință socială. Acum, primarul Laurențiu Leoreanu spune că această clădire nu reprezintă o prioritate pentru administrație din cauza lipsei fondurilor. O conservăm. Dacă ar fi să o transformăm în hotel ar fi nevoie de o centrală termică și mobilier, pentru care nu avem bani. Pentru anul în curs, dat fiind bugetul redus, am făcut o prioritizare a investițiilor și această clădire nu se regăsește pe lista urgențelor„, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu. Tot în curtea fostului liceu, edilul spune că are o cerere pentru amenajarea unui depozit de cherestea, banii pentru închiriere putând, eventual, să fie folosiți pentru viitoarele investiții în cămin.

Liceul 1 ar urma să sufere și alte transformări în cazul în care de la București se va primi undă verde pentru organizarea unui punct vamal, mai ales că această unitate se află pe E85.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !