Poza zilei

7-10 funcționari vor pleca din Primărie

Primarul Laurențiu Leoreanu a revebit asupra declarațiilor făcute în trecut și a precizat că, totuși, va da afară din Primăria Roma circa 7-10 salariați. Până în acest moment, edilul a lăsat să se înțeleagă faptul că a găsit soluții și că reducerile de personal se fac doar pe hârtie.

În conferința de presă de la începutul săptămânii, primarul Laurențiu Leoreanu a dat de înțeles clar că 7-10 funcționari ai Primăriei vor fi disponibilizați. Conform criteriilor impuse de la nivel central, organigrama instituției a fost redusă cu circa 110 posturi, însă reducerile au vizat anumite compartimente. Chiar și așa, organigrama nu este completă, însă edilul susține că se va renunța la 7-10 angajați, cei mai mulți urmând să iasă la pensie și doar câțiva să fie dați în șomaj.

Primarul nu a mai revenit asupra declarației conform căreia va reduce 25-30% din personalul actual până la finele anului pentru a salva salariile celorlalți angajați pentru anul viitor. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !