Poza zilei

Prins cu 1.880 de țigări în mașină

Pe 9 august, polițiștii de la Biroului Rutier Roman au capturat, la un control de rutină, 1.880 de pachete de țigări de proveniență Ucraina.

Totul s-a petrecut în localitatea Traian, comuna Săbăoani, când un autoturism, la volanul căruia se afla Orlando V., de 36 de ani, din București, a fost oprit. La controlul efectuat în autoturism a fost găsită cantitatea de 1880 de pachete de țigări, respectiv 37.600 țigarete, de proveniență Ucraina, care aparțineau atât soferului cât si celorlalți ocupanți ai masinii : Raluca C., de 23 de ani, Gabriel I., de 23 de ani și Alexandru I., de 51 de ani, toți din Bucuresti. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cele patru persoane depistate intenționau să comercializeze țigările în municipiul Bucuresti.

Cantitatea de 1880 de pachete de țigări, în valoare de circa 7.080 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar suspecții sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de evaziune fiscală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !