Copii răniți în accidente

Patru copii au fost răniţi, în acest week-end, în evenimente rutiere, în judeţul Neamţ. Din fericire, în zona Roman, doar o fetiță de 10 ani a fost victima unui accident provocat de neatenție.

Totul s-a petrecut în seara de 7 august, când polițiștii au fost sesizați despre faptul că în secţia Centrului de Primiri Urgențe se află o minoră în vârstă de 10 ani care a fost victima unui accident de circulaţie produs în comuna Bâra. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că în timp ce un tânăr de 20 de ani conducea un atelaj hipo pe drumul comunal din localitatea Rediu, drugul căruţei s-a rupt, iar minora aflată în vehicul a căzut din căruţă pe carosabil accidentându-se.

După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !