Încarcerat pentru furt de componente şi accesorii auto

inchisoare 2014Ieri după-amiază, polițiștii l-au depistat pe un tânăr pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru furt calificat.

Polițiștii l-au depistat pe str. Colectorului, pe D. Ion Cătălin, de 26 de ani, din Roman, persoană care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Roman. Acesta a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 06/07.09.2012 inculpatul, împreună cu trei minori, a pătruns prin efracţie în interiorul unui magazin de piese auto din mun. Roman, de unde au sustras mai multe componente, piese şi accesorii auto, în valoare totală de 25.148,93 lei. Totodată în noaptea de 06/07.10.2012, acesta împreună cu un alt minor au pătruns în interiorul aceluiaşi magazin de piese auto, în timp ce alţi doi minori asigurau paza, de unde au sustras diferite componente, piese şi accesorii auto, în valoare totală de 3.470 lei.

Bărbatul a fost reținut și escortat la Penitenciarul Bacău, în vederea încarcerării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !