Accident la Poienile Oancei

Sâmbătă dimineață, în satul Poienile Oancei, comuna Stănița, a avut loc un accident de circulație. Victima a suferit mai mult fracturi costale, iar șoferul a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat la scurt timp după începerea cercetărilor.  

De vină, spun polițiștii, este Florin B, de 38 de ani, din Stănița. Acesta conducea  un Tractor cu remorcă în momentul în care l-a accidentat, cu partea laterală stânga a remorcii, pe Tiberiu I, de 38 ani, din comuna Băcești, care circula regulamentar.

După accident, Florin B a părăsit locul faptei. Polițiștii au aflat de la medicii de la Spital de accident, atunci când victima s-a prezentat la unitate pentru a primi îngrijiri. În urma audierii victimei, autorul accidentului a fost identificat  și audiat, nerecunoscând inițial producerea accidentului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !