S-a înecat în Siret, cu o zi înainte de ziua de naștere

Un tânăr de numai 24 de ani din Roman a murit, ieri, înecat în râul Siret. Acesta se afla la grătar, cu prietenii, pentru a-și sărbători, ziua de naștere.  

Florin H., de 24 de ani, a mers, ieri, la grătar, pe malul Siretului, în zona podului de la Luțca. În jurul orei 19.00, acesta a vrut să facă o baie și, după ce a înotat circa 30 de metri, a fost prins de curenți și s-a înecat. Prietenii acestuia nu au putut face nimic pentru a-l salva. Au sunat imediat la 112, iar un echipaj de la Detașamentul Pompieri Roman s-a deplasat în zonă pentru a scoate din apă trupul neînsuflețit al tânărului. În ciuda căuturilor de ieri seară, aceștia nu au reușit să-l aducă pe Florin la mal.

Prietenii tânărului au povestit că, inițial, nu au realizat că Florin are nevoie de ajutor și au pus totul pe seama unei glume. Pompierii se vor întoarce pentru a încerca să găsească trupul tânărului. Astăzi, Florin urma să împlinească 24 de ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !