Tichetele sociale se dau de Sf. Neculai

Tichetele sociale pentru romașcanii defavorizați vor fi distribuite în prima săptămână din luna decembrie, până de Sf. Nicolae. De tichete beneficiază pensionarii și persoanele cu handicap ale căror venituri lunare pe membru de familie nu depășesc suma de 750 de lei. De asemenea, cei care se încadrează în aceste criterii sunt obligați ca, până la data de 30 septembrie, să depună la Direcția de Asistență Socială a Primăriei Roman un dosar cu actele doveditoare. Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: cerere tip şi declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea srijinului material constând în tichete sociale; copie după cuponul de pensie sau al indemnizaţiei de handicap aferent lunii august sau septembrie; declaraţie pe propria răspundere că nu realizează venituri, pentru soţul/soţia care nu este pensionar(ă) și declaraţie pe propria răspundere că nu a beneficiat de ajutor de urgenţă din partea Primăriei Municipiului Roman, în anul current, până la data depunerii cererii pentru tichete sociale. De asemenea, pentru dosar mai este nevoie de: adeverinţa de salariat cu venitul net din luna august pentru celălalt soţ (unde este cazul); copie după buletinul sau cartea de identitate; copie certificat căsătorie sau copie după hotărârea de divorţ (unde este cazul) și copie după certificatul de deces soţ/soţie(unde este cazul). În cazul persoanelor nedeplasabile este nevoie de o împuternicire.

Fiecare beneficiar va primi bonuri în valoare de 70 de lei. Conform hotărârii Consiliului Local, tichetele pot fi folosite doar pentru achiziția de medicamente și alimente.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !