Deputatul Elena Udrea vrea să vină la Roman

udrea 11Primarul Laurențiu Leoreanu spune că deputatul de Roman-Ion Creangă – Elena Udrea și-a exprimat intenția de a reveni în Colegiul pe care l-a câștigat în alegerile din 2012. Chiar dacă ediilul spune că nu au mai discutat, ca pe vremuri, la telefon, cabinetul de parlamentar funcționează și fostul ministru are în vedere demararea procedurii unei inițiative legislative.

După preluarea mandatului de deputat de Roman, Elena Udrea a venit destul de des în teritoriu, participând la Ziua României sau la manifestările prilejuite de Mica Unire, dar vizite a făcut și în mai multe fabrici de confecții cu prilejul zilei de 8 martie. Ultima vizită făcută de fostul ministru al Dezvoltării regionale a avut loc în toamna anului trecut, la inaugurarea microhidrocentralei de pe râul Moldova. După acest moment, Elena Udrea a intrat în vizorul procurorilor DNA și acum se află sub supraveghere, fiind obligată ca, două zile pe săptămână, să se prezinte la Poliție.

 

One thought on “Deputatul Elena Udrea vrea să vină la Roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !