238 de polițiști vin luni în școli

scoala19Luni, 12 septembrie, odată cu începerea noului an școlar, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a dispus suplimentarea efectivelor de poliție. Luni, 238 de poliţişti vor fi alături de elevi, părinţi şi cadre didactice, cu ocazia începerii noului an de învăţământ.

Cei 193 de poliţişti de ordine publică, 30 de poliţişti de la rutieră şi 15 poliţişti de la alte structuri, vor acţiona, suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona unităţilor de învăţământ. “Poliţiştii vor acţiona pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. Echipajele de poliţie rutieră vor fi prezente, în zona intrărilor în şcoli, în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliției Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !