Concurs la Spitalul Roman: Note de 8 și 9 la scris, note de 2 la oral???

spitalul municipal de urgenta romanSpitalul Municipal de Urgență Roman a afișat rezultatele obținute la proba scrisă pentru postul de asistent medical generalist debutant perioadă nedeterminată – Secția Chirurgie. Dacă la proba scrisă, notele au fost mai mult decât onorabile, la “proba oral” au fost note și de 2 sau 3.

Conform datelor prezentate pe site-ul Spitalului Roman, la concursul pentru angajarea a doi asistenți medical generalist debutant pentru o perioadă nedeterminată la Secția Chirurgie, s-au înscris 13 persoane.

Cea mai mică notă la proba scrisă a fost 7.35, însă la oral notele au coborât sub cinci.

Mai exact, cineva care a luat 9 la proba scrisă a obținut la oral doar 2,50. Aceeași notă, fix aceeași notă, au mai primit la oral încă doi concurenți, care, la scris, primiseră note de 7,85 sau 8,75.

Vom reveni și cu informații legate de contestațiile depuse, dacă și concurenților li s-a părut stranie această diferență inimaginabilă la notare și, în consecință, au cerut lămuriri suplimentare.

AsMedGenDeb

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Concurs la Spitalul Roman: Note de 8 și 9 la scris, note de 2 la oral???

  1. probabil cine trebuia sa treaca a luat nota mica la scris si nu a intrat la oral;atunci trecem la planul B ,picam restul astfel incat posturile sa ramana disponibile !
    mai exista si planul C :cand gasca vesela din spital mai are nevoie de niste „zarzavat” pren buzunare,organizeaza concursuri pe care candidatii le platesc,calculati cam cat se aduna la un „turneu” organizat de spital numai din taxa de inscriere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !