Ștrand fără nisip, dar cu bazin olimpic

Lucrările de modernizare a Ștrandului Municipal Roman merg pe repede înainte. Fundațiile la bazinul pentru copii și cel didactic sunt deja săpate, iar pentru bazinul cel mare s-a trecut la redimensionarea lui (ca bazin olimpic), dat fiind faptul că acesta, inițial, a fost construit strâmb. Banii pentru modernizare ajung numai pentru acest an, iar termenul de finalizare este estimat pentru 2015, cu tot cu reabilitarea spațiului verde și transformarea acestuia în zonă de picnic. Oricum, autoritățile speră ca până la 1 iunie 2014, măcar bazinele să fie gata, astfel încât romașcanii să se poată bucura de o baie într-un bazin dotat cu filtre și care să nu le pună sănătatea în pericol. Noutatea față de Ștrandul de până acum este că zona nu va avea nisip, ci va fi amenanjată cu pavele și șezlonguri, astfel încât filtrele să nu aibă de suferit de la praf. Și prețul de intrare nu va fi unul chiar ieftin, spun autoritățile, astfel încât să se poată asigura întreținerea spațiilor cât mai bine.

 

De asemenea, agenții economici sunt invitați să concesioneze partea din dreapta a bazinelor și să transforme zona într-un sportivă, cu terenuri de fotbal și tenis, inclusiv cu terase de alimentație publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !