Cercetări pentru vânat transportat ilegal

La finele săptămânii trecute, un porc mistreț de circa 70 kg a fost lovit de un autobuz ce efectua o cursă specială cu pasageri abonați pe traseul Buhonca-Roman.

Autobuzul și-a continuat deplasarea după ce animalul a fost scos în afara părții carosabile de către conducătorul auto împreună cu un pasager, un bărbat de 35 de ani, din Doljești. Acesta din urmă a revenit la fața locului cu un autoturism în regim de taximetrie, condus de un bărbat de 39 de ani din Săbăoani, cu care a încărcat în portbagajul taxiului porcul mistreț, transportându-l la domiciliu, unde l-au tranșat si au preparat o parte din carnea rezultată. În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiuni de transportul vânatului fără a îndeplini condițiile cerute de lege și instigare la transportul vânatului fără a îndeplini condițiile cerute de lege, fapte prevăzute de art. 44 din Legea 407/2006.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !