Poza zilei

Două accidente cu victime la Roman

112Duminică, două accidente rutiere cu victime au avut loc în municipiul Roman. O femeie a fost izbită de o mașină pe trecerea de pietoni. Alți doi copii au ajuns în Spital după că o mașină dintr-un accident s-a izbit de taxiul în care aceștia se aflau.

Lovită pe trecerea de pietoni

Duminică, în jurul orei 11.00, pe b-dul. Roman Muşat a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unui pieton.

Polițiștii spun că un bărbat de 53 de ani, din Cotu Vameș, conducea un autoturism pe b-dul. Roman Muşat, având direcţia de deplasare către str. Sucedava. Ajuns la trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator şi marcaj rutier, amplasată la intersecţia cu str. Aprodul Arbore, a surprins și accidentat o femeie de 74 de ani, din Roman, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident în lanț, doi minori răniți

Tot duminică, în jurul orei 12.50, la intersecţia str. Ştefan cel Mare cu str. Dobrogeanu Gherea, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a doi pasageri dintr-un autoturism.

Polițiștii spun că un bărbat de 43 de ani, din Roman conducea un autoturism marca VW Bora pe str. Dobrogeanu Gherea. Ajuns la intersecţia cu str. Ştefan cel Mare, acesta nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda condus pe drumul prioritar de către o femeie de 52 de ani, din Roman.

Autoturismul VW Bora a fost proiectat într-un autoturism în regim de taxi, condus de către un bărbat de 29 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerilor de pe bancheta din spate a taxiului, doi minori de 7 și 11 ani, din Roman și Iași, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă din Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În ambele cazuri sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !