Vorbe pentru romascanii mei, aia care nu sunt manelari, aia putini si faini…

publikaAm inceput de curand promovarea pentru concertul PUBLIKA ce va avea loc la Casa Veche, vineri 27 mai 2016, incepand cu ora 21:30. Primul pas a fost sa contactez clientii fideli ai concertelor sa-i anunt de acest eveniment conform intelegerii facute cu ei in trecut ca sa nu mai existe “nu am stiut, de ce nu mi-ai spus?”.

Va spun sincer ca am fost dezamagit si cu fiecare situatia din asta, ma conving din ce in ce mai tare ca ar trebui sa imi vad de treaba mea si sa nu ma mai implic in organizarea de lucruri frumoase in Roman pentru ca nu sunt apreciate. “Aah, da Publika a mai fost” (desi tu nu ai fost), “n-are rost sa cheltui banii pe Publika, ma uit pe Youtube daca vreau”, “nu-s mare fan, ii stiu, canta bine, insa daca nu sunt fan nu merita sa dau banii pe bilet”…

Cu toata raspunderea va raspund astora de mai sus, ca nu ati inteles nimic dintr-un concert live, mai ales cand vorbim de Publika, o formatie buna tare, care are foarte multe concerte cu sala plina in tara si strainatate. Biletul e 30 lei in pana mea, e un pachet de tigari si o shaorma mica de pui fara extra sos. Eu renunt la astea oricand pentru un concert live Publika. Experienta unui concert live e inegalabila, mai ales ca niciun concert al vreunui artist nu seamana cu celelalte. Si, uneori, e bine sa mai experimentam, sa incercam artisti care nu-s neaparat in preferintele noastre. Amintirile sunt nepretuite si pot sa va urmareasca o viata intreaga, credeti-ma pe cuvant!!!

Un concert live se traieste atat de cel de pe scena, cat si de spectator, in moduri diferite, la intensitati diferite. Abia cand reusesti sa treci de vizionarea de pe Youtube si sa iti vezi artistul manifestandu-se in fata ta, realizezi ce inseamna cu adevarat arta unui concert live. Pe un artist nu il poți cunoaste de la TV sau dintr-un clip de pe Internet. Trebuie sa te afli in aceeași camera cu el, trebuie sa il vezi pe scena. Energia, dansul si cantatul alaturi de cel din fata ta te fac sa traiesti momentul si ceea ce un artist iti ofera. Si dupa fiecare concert, indiferent daca artistul s-a ridicat asteptarilor tale sau te-a dezamagit, ramai cu ceva.

Asadar dragii mei romascani, eu nu va invit la Stefan Enasel & altii de genul, va recomand sa mergeti la concertul orchestrei Filarmonicii din Bacau, la concertele Sarmalele Reci si Zdob si Zdub din weekendul aniversar al orasului (unde va fi joc si voie buna, ce-i drept cu fum de mici si cu telefonul in mana de vrei sa ramana la tine) si va indemn sa ne reintalnim la Casa Veche, vineri, 27 mai, la un concertul fabulos marca Publika!

 

Andrei Zamfiroi – organizator evenimente si prieten al Casei Vechi

2 thoughts on “Vorbe pentru romascanii mei, aia care nu sunt manelari, aia putini si faini…

  1. … nu mai spune la nimeni!! [admin] – comentariu moderat. Nu permitem astfel de comentarii pe acest site. Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !