Proiect pentru etnia rromă – Meșteșugăritul e mișto

Primăria Municipiului Roman, in parteneriat cu Asociatia Pro IPSI 2012 (din Tg. Neamt), organizeaza in Piata Roman Voda, sâmbătă, 14 septembrie, o expozitie foto si de articole produse in atelierul proiectului intitulat „Mestesugaritul e misto!”.

Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune si are ca scop revalorizarea meseriilor traditionale ale minoritatilor etnice roma, ca forma de promovare a patrimoniului cultural romanesc la nivel european in contextul antreprenoriatului social. „Prin acest program se doreste instruirea in educatie nonformala a 10 tineri romi, precum si infiintarea unui atelier de mestesugari pentru 15 tineri cu potential lucrativ in domeniul mestesugurilor traditionale ale minoritatii roma. Pentru detalii suplimentare puteti apela la numarul de telefon 0756.496.210”, se arată în comunicatul remis pe adresa noastră de Primăria Roman.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !