112

Accident pe E85 din cauza neatenției. Mașină proiectată în copac

112Ieri dimineață, DN2-E 85, în afara localității Săbăoani, a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Polițiștii spun că un bărbat, de 40 de ani, din Săbăoani, conducea un autoturism pe strada Muncii. Ajuns la intersecţia cu DN 2 -E85, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 48 de ani, din Pașcani.

Din impact, autoturismul condus de nemțean a fost proiectat într-un copac, pe spațiul verde din dreapta sensului de mers către Roman. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului aflat în acest autoturism, un tânăr de 22 de ani, din Săbăoani.

Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !