Poza zilei

Avem bani pentru cofinanțarea proiectului pe deșeuri

depozit girovMunicipiul Roman a primit, din partea Ministerului Finanțelor, aprobarea pentru accesarea unui împrumut de la stat care să asigure cofinanțarea proiectului județean prin care s-au realizat groapa de gunoi de la Girov și cele trei stații de transer din Neamț.

Inițial, Primăria Roman a avut banii în visterie alocați încă de la debutul proiectului, însă autoritățile nu s-au pus de acord pe tema necesității ca și Romanul să participe cu partea de cofinanțare. Acum, lucrurile sunt stabilite, iar împrumutul, de circa 9 miliarde de lei vechi, va putea fi accesat și cedat pentru închiderea proiectului.

Proiectul ”Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor din judeţul Neamţ” are o valoare totală de 150 milioane lei, din care 2.154.000 lei reprezintă contribuţia Consiliului Judeţean, reprezentând 2% din valoarea totală a proiectului. Amenajarea depozitului ecologic de la Girov – care include şi o staţie de biogaz – a costat 20.000.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !