Vremea continuă să facă probleme

frigPentru data de 12.10.2015, s-a primit o actualizare a atenţionări meteorologice  COD GALBEN valabilă pentru intervalul orar 10:00-18:00, fiind prognozate ploi pe arii extinse ce vor  depăşi 20-25 l pe metru pătrat, iar în zona de munte a judeţului ninsori, condiţii de polei şi intensificări de vânt la rafală 80 km/h. Vremea nefavorabilă a produs căderi de arbori şi depunere de zăpadă pe carosabil, cu afectarea traficului rutier, iar mai multe localități au rămas fără energie electrică.

În ultimele 24 ore Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „PETRODAVA” al judeţului Neamţ a intervenit, în cooperare cu SVSU Pipirig şi SVSU Vânători Neamţ,  pentru cinci misiuni pentru degajare arbori căzuţi pe partea carosabilă și o misiune pentru asigurarea cu energie electrică a Seminarului Teologic-Liceal „Veniamin Costachi” din cadrul Mănăstirii Neamţ, comuna Vînători Neamţ.

La ora 06:00 pe raza judeţului Neamţ sunt 35 localităţi nealimentate cu energie electrică, 3 stâlpi rupţi, 2 linii de medie tensiune nealimentate total, 9 linii de medie tensiune nealimentate parţial cu 132 puncte de transformare, fiind afectaţi 11.122 consumatori.

În această dimineață, Secţia Neamţ a CNADNR acţionea pentru deszăpezire şi răspândire de material antiderapant pe 4 drumuri naţionale, cu 3 utilaje şi 3 lucrători.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !