bani

Bugetulul Romanului în 2016, mai bun decât în 2015

baniÎncepând de miercuri 13 ianuarie, romașcanii pot consulta proiectul de buget pentru anul 2016, aflat și pe site-ul Primăriei Roman pentru dezbatere publică.

Conform declarațiilor făcute de conducerea instituției, anul 2016 va fi unul mai bun dect cel tocmai încheiat ce permite realizarea unor investiții importante inclusiv din bugetul local. De precizat este și faptul că încasările la buget au atins la finele anului trecut sută la sută din estimări.

Primarul Laurețiu Leoreanu spune că bugetul pe 2016, așa cum este previzionat el acum, permite realizarea mai multor investiții, mai ales că se vor recupera și anumite sume blocate anul trecut, dar care urmează să se întoarcă în visteria locală.

Autoritățile locale sunt optimiste că, până la finele lunii ianuarie, bugetul va fi aprobat în Consiliul Local. Aprobarea bugetului este o chestiune importantă, fără de care nu se pot deconta niciun fel de cheltuieli, nici măcar cele legate de salarii sau plata firmelor prestatoare de servicii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !