Și-a fugărit familia cu o coasă

Scandal de amploare în Bâra. Un bărbat băut și-a amenințat familia cu o coasă. La venirea polițiștilor, acesta s-a luat la harță cu oamenii legii. A fost nevoie ca un polițist să-l amenințe cu pistolul și să folosească spray-ul paralizant pentru ca bărbatul să poată fi imobilizat și condus la sediul Poliției. 

Tot scandalul a avut loc duminică, pe 12 iunie, în jurul orei 17.10. Polițiștii din Bâra au fost sesizați, prin 112, de. Ana G, că fratele său Valuț G, de 29 de ani, face scandal. Tânărul, cu o coasă în mână, i-a alungat toți membrii familiei din curtea casei.

Doi agenți de Poliție au mers la fața locului și, în timp ce vorbeau cu membrii familiei, tânărul a ieșit în fața porții, având asupra sa coasa ș adresând cuvinte și expresii obscene polițistului. Omul legii s-a deplasat către bărbat, moment în care acesta l-a amenințat cu coasa pe polițist, afirmând că îl va tăia. „Polițistul a continuat să se apropie de bărbat, scoțând pistolul din toc și somându-l verbal că va face uz de armă dacă nu aruncă coasa. În acel moment, Valuț G. a fugit în curte, a fost urmărit de polițistul care a folosit spray-ul lacrimogen din dotare, reușind să-i ia coasa și să-l imobilizeze”, se arată în comunicatul de presă al Poliției Neamț. 

Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliție Bâra.  În cauză au fost întocmite actele premergătoare comiterii infracțiunii de ultraj, dosarul urmând a fi înaintat spre soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !