Casa Bucuriei – un proiect cu suflet (VIDEO)

casa 6Câțiva tineri romașcani au demarat un proiect inedit, ce-și propune să vină în sprijinul celor cărora soarta nu le-a oferit tot ce este mai bun. Casa Bucuriei este un program prin care tinerii vor să întindă o mână de ajutor celor necăjiți.

Duminică, 13 septembrie, tinerii au mers la familia Irofte din satul Bucium, din comuna Valea Ursului, familie care are opt copii. Cei zece membri se întrețin doar din ce muncește prin sat tatăl și unul dintre băieții mai mari. “Cel mai urgent au nevoie de lemne de foc, pentru că vine iarna. Pe viitor, cei care vor să ajute, sunt bineveniți, scopul nostru fiind cel de a oferi sprijin pentru construirea unui nou cămin”, se arată pe pagina oficială a proiectului.

Duminică, familia Irofte a primit din partea celor cu inimă bună două paturi, mai multe alimente și haine pentru copii, astfel încât astăzi, în prima zi de școală, aceștia să intre cu demnitate în clasă.

Cei care vor să dea o mână de ajutor sunt așteptați să se alăture proiectului, iar pentru mai multe informații există creată deja o pagină pe Facebook ce poartă numele Casa Bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !