Elena Udrea a sărbătorit Sf. Parascheva la Roman (VIDEO)

Dacă anul trecut, pe vremea aceasta, deputatul Elena Udrea sărbătorea, alături de romașcani, Sf. Parascheva, anunțându-și de altfel și candidatura în Colegiul Roman Ion Creangă, anul acesta a păstrat tradiția și s-a întors pentru a asculta vecernia de duminică seară, susținută, ca-n fiecare an, de un sobor de preoți la Arhiepiscopia Romanului și Bacăului. Îmbracată în negru și cu capul acoperit, deputatul Udrea a asistat la slujbă, fiind însoțită, ca de fiecare dată, de primarul Laurențiu Leoreanu și de soția acestuia.

 

Înainte de a intra în curtea Arhiepiscopiei, Elena Udrea a făcut mai multe declarații, despre credință și politică: Anul trecut, exact în această zi, porneam campania electorală pentru mandatul de deputat și am vrut să fiu iar alături de romașcani, să le mulțumesc pentru încrederea acordată. Cred că un om politic are obligația să fie alături de cei care-i reprezintă în momentele importante. Am auzit opinii cum că politicienii nu trebuie să fie la biserică, dar eu cred cotrariul, cred că este un semn de respect și arată responsabilitatea în fața celor care te susțin. O să vin de fiecare dată aici, pentru a fi alături de romașcani, dar și pentru că este o ocazie să fie eu cu așteptările mele, cu speranțele mele. Sunt credincioasă și am o mulțime de motive pentru care să mă rog”.

Deputatul Elena Udrea nu a scăpat ocazia de a critica actuala Guvernare USL, conducerea țării, mai puțin președintele, aflându-se, în aceste zile, la Iași, acolo unde, astăzi, la Mitropolie sunt prezenții mii de români. Chiar și așa, Udrea crede că USL-ul se va despărți și că nicio rugăciune nu îi va mai ajuta. „Se pregătesc să rupă USL. Nu au decât să-și spargă capetele, însă problema este ce se întâmplă cu România. Tot Guvernul merge la Iași. Nu am înțeles ce sărbătoresc, pentru nu au făcut nimic. Guvernul USL face plimbări electorale și de marile sărbători, nu performează, dar politic se pregătesc să-și spună adio. Nici rugăciunile la moaștele Sf. Parascheva nu îi mai ajută să termine privatizarea CFR cu succes”, a spus, în final, deputatul, anticipând decizia care se va lua astăzi cu privire la acest proiect pentru CFR Marfă demarat în Guvernul Ponta.

Înainte de a intra în curtea Arhiepiscopiei, Elena Udrea le-a oferit guvernanților și un sfat: „Poate trebuiau să fie mai decenți și să le dea românilor pâine, nu doar circ”.

Mai jos puteti urmari intreaga declaratie facuta de Elena Udrea, duminica, 13 octombrie, la Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !