Poza zilei

Weekend plin de accidente rutiere

În acest sfărșit de săptămână, mai multe persoane au ajuns in stare gravă la spital după ce au fost victimele accidentelor rutiere. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața. Cele mai multe dintre evenimente s-au produs din cauza neatenției conducătorilor auto. 

S-a răsturnat cu mopedul 

Duminică, 14 august, în jurul orei 05.15, pe drumul județean ce face legătura între Cotu Vameș și Horia a avut loc un accident din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Polițișii au stabilit că Andrei R., de 25 de ani, din comuna Ion Creangă, conducea un moped neînregistrat. În afara localității Cotu Vameș, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției, a  părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe acostament. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului, care a suferit politraumatism prin cădere, fiind diagnosticat și cu etilism acut. Tânărul nu deținea atestat de absolvire a unor cursuri de legislație rutieră și nu purta cască de protecție, spun oamenii legii.  

S-a lovit cu bicicleta de o mașină 

Ieri seară, în jurul orei 21.45, pe drumul comunal din afara localității Trifești,s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Polițiștii au stabilit că Neculai S, de 41 de ani, din comuna Trifești, merge pe bicicletă către localitatea Miron Costin. Circulând pe  contrasens, în condițiile unui carosabil acoperit cu pietriș, s-a dezechilibrat și s-a lovit de un autoturism,  condus regulamentar din sens opus de către Cornel A, de 21 de ani, din comuna Trifești. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat în jurul orei 00.30. Biciclistul avea în aerul expirat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur, suferind mai multe fracturi și un traumatism la cap. 

A lovit un om întins pe carosabil 

În noaptea de 14/15 august, în jurul orei 00.25, pe strada Orizontului, din comuna Săbăoani, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea ușoară a unei persoane.

Polițiștii au stabilit că în timp ce Paul D., de 21 de ani, din comuna Gherăești, conducea un autoturism, a accidentat cu roata dreapta  față pe Rafael R., de 39 de ani, din comuna Săbăoani, care se afla întins pe carosabil. Pietonul a fost diagnosticat cu policontuzii și etilism acut.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !