UPDATE: O fostă profesoară din Roman și-a tranșat soțul (VIDEO)

crimaCrimă îngrozitoare descoperită la Roman. O femeie, fost profesor, și-a omorât soțul, fost cadru militar. După ce l-a ucis, aceasta i-a tranșat corpul, păstrându-i capul, timp de trei zile, într-o găleată din apartamentul în care locuiau.

Familia Zaharia locuiește în Aleea Revoluției. Gheorghe Zaharia, victima, este fost cadru militar și avea 70 de ani. Soția sa – Ana are 65 de ani și este fost profesor.

Conform declarațiilor făcute de procurorul de caz jurnaliștilor de la Ziarul Ceahlăul, femeia a plecat, ieri seară, cu microbuzul către Târgu Frumos, cărând trupul soțului în mai mulți saci menajeri. Ulterior s-a urcat într-un taxi, taximetristul fiind cel care a sesizat Poliția după ce i s-a părut suspect mirosul emanat din bagajul femeii. „Azi noapte, la ora 1,30, taximetristul respectiv a anunţat Poliţia Târgu Frumos, că femeia pe care a avut-o drept client avea trei saci menajeri, care puţeau”, a declarat, pentru Ceahlăul, procurorul Stelian Olteanu.

Vecinii familiei Zaharia spun că mirosul degajat de capul în putrefacție găsit în apartamentul din Aleea Revoluției a fost acoperit de mizeria din locuință, cei doi strângând, de-a lungul vremii, mai multe resturi menajere.

Conform declarațiilor date de procuror jurnaliștilor de la ZCH, femeia nu recunoaște nimic, iar în locuință nu au fost găsite urme de sânge, doar capul bărbatului într-o găleată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !