Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Angajări la Spitalul Roman – News-Roman

Poza zilei

Angajări la Spitalul Roman

spitalul municipal de urgenta romanÎncepând cu luna noiembrie, Spitalul Municipal de Urgenţă Roman va face o nouă serie de angajări. Unitatea sanitară caută specialiști din afara domeniului medical. Astfel, în perioada 5-9 noiembrie, se va organiza concurs pentru ocuparea unui post de electrician debutant şi un post de electrician cu vechime de minimum şase ani şi şase luni. În perioada 6-10 noiembrie, se va organiza concurs pentru ocuparea a două posturi de muncitor necalificat pentru blocul alimentar. În perioada 11-13 noiembrie va avea loc un concurs pentru ocuparea unui post de telefonist.

Condiţiile de participare la aceste concursuri se pot obține de la Serviciul RUONS, din cadrul spitalului și la telefon 0233.742511.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !