Romanul mai are de plătit o cofinanțare

canalizareRomanul trebuie să plătească 970.170 de lei, pentru proiectul Sistem intergrat de management al deșeurilor. Banii au fost deja alocați printr-o cerere de împrumut de la Ministerul Finanțelor, aprobată luna  trecută. O problemă nerezolvată rămâne partea de cofinanțare pentru proiectul european al Apaserv, unde Romanul a beneiciat de xtinderea canalizării în cartierele Bălcescu și Petru Rareș și de modernizarea Stației de epurare.

Parte din cofinanțare a fost asigurată în etape, dar mai există un rest ce va fi stabilit la încheierea proiectului. Până în acest moment, pe proiectul european derulat de ApaServ, Primăria Roman a achitat o parte de cofinanțare de 500-600 de mii de lei. Se va vedea ce sumă va mai trebui achitată de municipalitate. Partea bună este că proiectul este aproape încheiat. În schimb, pe proiectul de management al deșeurilor, lucrurile nu stau la fel de bine, licitațiile fiind încă în desfășurare și pentru care autoritățile nu au dat vreun semn despre tariful pe care-l vom plăti pentru transportul gunoiului la depozitul de la Girov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !