Accident grav la Tupilați, pe Roman Mușat și pe C.A.Rosetti

Vineri, 14 ianuarie, mai multe persoane au fost la un pas să-și piardă viața în urma unor accidente rutiere. Un accident a avut loc în Tupilați, când două mașini s-au ciocnit, iar alte două evenimente s-au produs în Roman, pe străzile Roman Mușat și C.A.Rosetti, când doi pietoni au fost loviți în timp ce traversau pe zebră.  

Vineri dimineață, în jurul orei 8.10, pe raza localității Tupilați, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Polițiștii au stabilit că Mihai D., de 37 ani, datorită neadaptării vitezei  la un carosabil acoperit cu polei, a pătruns pe sensul opus de deplasare și s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar, condus de Eugen L, de 54 ani, din Mircești. Eugen L. a refuzat inițial să se deplaseze la spital cu ambulanța, însă o zi după eveniment a mers la Spitalul Roman, unde a fost diagnosticat cu fractură stern.  

Tot vineri, în jurul orei 07.35, pe strada C.A. Rosetti din Roman, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane. Dumitru V., de 45 ani, din Roman, nu a adaptat viteza la un carosabil acoperit cu polei, și, frânând, a derapat, astfel încât a lovit-o ușir pe Elena H, de 36 ani, din Poienari, care se afla angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni special amenajată.  

În aceeași zi, în jurul orei 11.55, pe bulevardul Roman Mușat din Roman, a avut loc un eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Marius C, de 23 ani, din comuna Botești a lovit-o cu mașine pe Mariana B, de 56 ani, din Roman, care traversa pe trecerea de pietoni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !