VIDEO Primarul Ioan Rotaru: Ministrul Udrea are sânge în păsărică

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ioan Rotaru, fostul primar al orașului Piatra Neamț, s-a remarcat în presa de la nivel central, după ce, în ultima ședință a Consiliului Județean Neamț, a afirmat despre ministrul Elena Udrea că ar avea „sânge în păsărică”. Edilul a dorit, de fapt, să sublinieze faptul că Guvernul nu alocat prea puțini bani pentru unitatea sanitară din comună.

În ediția de astăzi a ziarului Gândul, jurnaliștii preiau o declaratie a edilului in care acesta spune că, de fapt, „complimentul” era pe înţelesul tuturor alegătorilor: „Sunt de la ţară. Avem un vocabular ţărănesc”. „Eu am discutat acolo, aşa, ca o chestie de plăcere. Ştiţi, eu sunt de la ţară… Era un compliment. Doamna Udrea face totul ca să dezvoltăm sportul românesc. Cum să facem performanţă, dacă nu facem săli de sport? De ce ne criticaţi? Avem un vocabular ţărănesc”, a revenit primarul Ion Rotaru asupra declaraţiei, citat de Gândul.

Ioan Rotaru a mai făcut „vâlvă” în presă în 2009, când a dorit să construiască în comuna pe care o „păstorește” o casă de toleranţă după modelul celor olandeze.

Mai multe informații despre declarațiile făcute de primarul comunei Alexandru cel Bun în ședința Consiliului Județean puteți afla din Ziarul Gândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !