Poza zilei

21 de cadre au părăsit ISU Neamț

Din momentul în care s-a demarat procesul de reorganizare, până la intrarea în vigoare a noului stat de organizare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ, din structurile inspectoratului au trecut în rezervă prin demisie, la cerere şi din motive medicale, un număr de 21 de cadre militare. În prezent există în curs de soluţionare cererea de trecere în rezervă a încă unui cadru militar.

„Conform prevederilor noului stat de organizare, în structurile inspectoratului nostru nu se mai regăsesc 2 indicatori de personal. În urma analizelor care se vor face, în conformitate cu procedurile legale în vigoare, se vor stabili persoanele care vor trece în rezervă, respectiv vor înceta raporturile de muncă”,  a declarat căpitan Iulian Jugan, purtător de cuvânt al ISU Neamț. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !