Poza zilei

Avocatul suspect că și-a ucis soția a vrut să angajeze un asasin din Neamț (VIDEO)

Caz incredibil în Brașov: un avocat este acuzat că a comandat uciderea soției sale pentru a încasa asigurarea de viață. Soția bărbatului a fost ucisă în luna martie, cu mai multe lovituri de cuțit. Anchetatorii susțin că, inițial, avocatul intenționase să angajeze pentru acest „serviciu” un bărbat cu antecedente penale din Piatra Neamț, însă acesta a refuzat slujba. Cel cu care a bătut până la urmă palma este un fost traficant de droguri din București.  

Avocatul Victor Teodorescu, acuzat că a comandat uciderea soției sale pentru a încasa asigurarea de viață, a fost reținut pentru 24 de ore. A stat de vorbă cu trei călăi, iar, până la urmă, unul i-a acceptat târgul și i-a ucis nevasta. „Femeia, în vârstă de 45 de ani, consultant la o firmă de medicamente, a fost omorâtă cu 25 de lovituri de cuțit. Era singură în casă când călăul, un tânăr dependent de droguri, a intrat peste ea. Înglodat în datorii uriase și cu creditorii la ușă, soțul femeii, fost procuror, a văzut ca unică soluție asigurările de viață, în valoare de 90.000 de euro ale soției”, se arată în ancheta jurnaliștilor de la ProTv.

Urmăriți mai multe amănunte pe site-ul Știrilor ProTV sau în imaginile de mai jos. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !