Poza zilei

Ce frumos e la Piatra Neamţ: tablou cu Udrea, chiloții ei portocalii și Gheorghe Ștefan

Un tablou cu Elena Udrea și primarul Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, expus la Galeriile „Lascăr Vorel” din Piatra Neamţ, face furori în întreaga Românie. Artistul – Ștefan Pop, profesor de pictură monumentală la liceul de artă „Victor Brauner” şi preşedinte al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Piatra Neamţ – a semnat o lucrare în care Elena stă foarte aproape de Pinalti și, in acelasi timp, lasa sa i se vada o parte din lenjeria intimă, portocalie. 

Tabloul este expus la Galeriile Lascăr Viorel din Piatra Neamț, vernisaj dedicat Zilelor Oraşului Piatra Neamţ. Imaginea pare o „copie” după câteva fotografii făcute atunci când Elena Udrea s-a plimbat, alături de Gheorghe Ștefan, cu telegondola şi telescaunul de pe Cozla.

Jurnaliștii de la Realitatea TV au reușit să smulgă de la artist o declarație. Acesta a declarat, pentru sursa citată, că „Personajele pe mine nu mă interesează cum le cheamă. Pot fi un cuplu generic, pot fi oricine. Galeria noastră este mică, poza este mult prea pe lat. Eu a trebuit să mai condensez imaginea şi am făcut o compoziţie pe înalt”. În plus, acesta ar spune că și-ar numi capodopera „Ce frumos e la Piatra Neamţ”, completând cu „Asemănarea cu personaje reale este pur întâmplătoare”.

Mai multe amănunte găsiți pe Adevărul sau Realitatea.net. Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !