Poza zilei

Factura de gaze naturale, mai uşor de înţeles

Din luna iunie, E.ON Energie România a implementat un nou format al facturii de gaze naturale. Optimizarea modului de reprezentare a informaţiilor cuprinse în factura de gaze naturale are ca scop o mai bună înţelegere a sistemului actual de facturare, efectuat în baza consumului estimat sau transmis prin autocitire şi a citirii trimestriale a contorului, susțin reprezentanții companiei E On Energie.  

Noul format al facturii de gaze naturale permite o identificare mai clară a consumului de gaze naturale facturat în primele două luni, în baza estimării sau autocitirii. Astfel, pe factura de regularizare,care se emite o dată la trei luni, va apărea totalul facturii ca diferenţă între consumul realizat efectiv şi consumurile estimate/consumurile rezultate din autocitire care au fost facturate. Sumele facturate în cele două luni anterioare vor fi evidenţiate pe factura de regularizare cu minus.

Totodată, o altă optimizare a modului de reprezentare a datelor pe factura de gaze naturale se referă la indexul contorului de gaze naturale, menţionat în funcţie de tipul facturii: estimare, autocitire sau regularizare.

Facturarea consumului de gaze naturale se realizează lunar în baza opţiunii formulate de către client în contractul de furnizare a gazelor naturale. Citirea indexului contorului de către personalul specializat se realizează o dată la trei luni pentru toţi clienţii, indiferent de opţiunea exprimată.

De mai jos puteți descărca explicațiile la noua factură. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !