Poza zilei

Lista celor mai bune spitale din Neamț

Trei din cinci unități spitalicești din România sunt încadrate în categoriile cele mai slabe. Ministerul Sănătății a publicat lista spitalelor clasificate în funcție de competență, evaluându-se 461 de unitati. Spitalul Roman a fost încadrat, cu amendamente, la categoria a III-a.

 

Categoria I-a înseamnă un nivel de competență foarte înalt, în timp ce categoria a V-a înseamnă un nivel de competență limitat. Spitalul Roman are termen data de 31 decembrie 2011 pentru a realiza un plan de conformare solicitat de Minister pentru încadrarea în gradul al III–lea. În județul Neamț, gradul al III-lea a fost acordat doar Spitalului Roman și Spitalului de Urgență Piatra Neamț. Spitalul de Psihiatrie Roman a primit gradul al V-lea, la fel ca și Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani. Gradul IV a mers către Spitalul Orășenesc Târgu Neamț.

În cele ce urmează puteți descărca lista cu clasificările fiecărui spital din România, listă realizată de jurnaliștii de la ProTV. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !