Accident ușor în Secuieni

Ieri, 15 septembrie în jurul orei 13.15, în satul Horia a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. De vină a fost neacordarea priorității. Autoutilitară lovită cel care nu a dat prioritate s-a izbit într-un stâlp, după care în gardul unei locuințe.

Polițiștii au stabilit că E. Ionuț, de 18 ani, din comuna Secuieni, conducea un autoturism pe str. Castanilor din Horia. Ajuns înintersecția nedirijată cu strada Reconstrucției, nu a acordat prioritate autoutilitarei care circula din dreapta sa, condusă de A. Vasile, de 74 de ani, din comuna Horia, și a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice și în gardul din plasă ce împrejmuiește o locuință, rezultând rănirea uşoară a conducătorului acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !