Vandalu’ a împânzit orașul cu citate

vorbe duhDe la doar câteva scări de bloc “colorate” cu citate de tot felul, în mai puțin de două săptămâni sute de mesaje au împânzit orașul. Mai nou, pe blocurile din zona centrală, autorul desenelor – să spunem de tip povață – se și semnează: Vandalu’. Autoritățile sunt pe urma acestuia, dar nu l-au depistat. Încă, spun ele.

Chiar dacă și-a luat un nume de scenă, Vandalu’ a început să devină neglijent, citatele fiind scrise în grabă și cu lipsa unor caractere sau chiar semne de punctuație, semn că acesta se teme că va fi prins.

De partea cealaltă, romașcanii nu mai sunt deloc impresionați de gestul considerat, la început, ca o ieșire din cotidian, mai ales că Vandalu’ preferă blocurile reabilitate recent sau măcar văruite de curând. Vom vedea, în cazul în care va fi prins, dacă autoritățile vor avea pârghia legală nu doar de a-l amenda pe acesta, ci și de a-i impune să revăruiască imobilele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !