[VIDEO] Diandra Bancu, calificată în show-ul “Românii au talent”

diandra bancuLa doar 13 ani, romașcana Diandra Bancu a reușit să-i impresioneze pe jurații de la Românii au talent, convingându-i că poate merge mai departe. Diandra Bancu și-a făcut marea lansare la doar 9 ani, când a câștigat Festivalul Doruri Mușatine, iar doi ani mai tâziu a câștigat prima ediție din sezonul cinci de la Next Star.

În showul Românii au talent, difuzat vineri de ProTV, Diandra Bancu a cântat varianta modernă a melodiei Lie Ciocârlie, a Mariei Lătărețu. Cele mai multe critici au vizat faptul că Diandra nu a fost ea însăși, dar talentul i-a convins pe jurați că merită Da-ul care să o califice în etapa următoare.

„Sincer, chiar aș vrea să te încurajez să crezi cel mai mult în tine, să te asculți mai mult pe tine. Mai închide ochii când ți se dau indicații și acasă te gândești tu cum ar fi cel mai bine. Ai mai multă încredere în tine și o să vezi ce bine o să fie”, a spus Andi Moisescu. Același răspuns pozitiv l-a primit și din partea Mihaelei Rădulescu și Andrei Măruță. Florin Călinescu a subliniat talentul romașcanei: “Ai putea să fii o extraordinară cântăreață de operă peste vreo 7-8 ani”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !